Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Presa de la Kiev: Ucraina nu este dispusa sa primeasca "palme" de la Romania

Se poate spune ca Ucrainei "nu i-a prea mers" cu vecinii, considera ziaristii ucraineni intr-un comentariu postat miercuri pe site-ul Finzah.com.ua. Daca prietenia "fierbinte" a Ucrainei cu Rusia dureaza de ceva vreme, problemele in relatia cu Romania au inceput sa apara relativ recent. Insa daca de opinia Rusiei Ucraina nu poate sa nu tina cont, sa primeasca "palme" de la Romania este un lucru absolut inadmisibil, sustin ei, facand referire la "intreaga evolutie a relatiilor bilaterale romano-ucrainene din ultimii ani".

In opinia lor, Romania a aplicat lovitura de gratie Ucrainei in timpul litigiului de la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga, in problema delimitarii platoului continental din jurul Insulei Serpilor si a zonelor economice in Marea Neagra, un proces intentat de Bucuresti, pe care Ucraina practic l-a pierdut. Desi diplomatia si specialistii din domeniul extractiei de petrol si gaze
de la Kiev "consoleaza opinia publica din Ucraina" ca de partea ucraineana au ramas cele mai bogate zacaminte de hidrocarburi, Romania poate sa se bucure ca "Ucraina a pierdut o bucata considerabila a platoului sau continental", se afirma in comentariul intitulat "Romania, ca oglinda a crizei ucrainene", citat de Agerpres.

Conform aceluiasi text, "o bizarerie in aceasta afacere
a fost ca Ministerul ucrainean de Externe nu a ridicat un deget pentru a aduce la cunostinta comunitatii internationale care este parerea adevarata a Ucrainei referitoare la litigiul cu Romania, in timp ce diplomatia de la Bucuresti plasa periodic in presa occidentala materiale cu argumentele sale in chestiunea respectiva si chiar a organizat deplasarea ziaristilor ucraineni la pronuntarea sentintei CIJ(!)"

Autoritatile ucrainene au facut haz de necaz, impunandu-le ucrainenilor ideea ca decizia de la Haga ar deschide o noua etapa in relatiile bilaterale si ca Ucraina si Romania vor exploata in comun zacamintele de hidrocarburi din platoul Marii Negre, se afirma in comentariul mentionat. Se vor gasi multi doritori sa o ofere Ucrainei o mana de ajutor in aceasta privinta si se pare ca nu Romania este prima pe lista, ci Rusia, cu sanse mari sa "induplece" Kievul sa-l ajute sa extraga titei si gaze din Marea Neagra, sustin ziaristii de la portalul citat.

Potrivit acestora, pentru a-si atinge scopurile, autoritatile romane actioneaza destul de consecvent si agresiv. O serie de politicieni romani cultiva de multa vreme ideea Romaniei Mari (care include si Republica Moldova) si fac multe pentru realizarea acestui "plan". Un exemplu elocvent in acest sens ar fi, in opinia ziaristilor ucraineni, modul in care s-a amestecat Romania in afacerile
interne ale Republicii Moldova in situatia de dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie, ceea ce i-a oferit presedintelui Vladimir Voronin un pretext pentru a acuza Romania de sprijinirea violentelor de la Chisinau. In afara de aceasta, Voronin l-a expulzat pe ambasadorul roman de la Chisinau si a reinstituit regimul de vize pentru cetatenii Romaniei, mai spun ei.

Referindu-se la intentia Bucurestiului de a accelera acordarea cetateniei romane pentru un milion de locuitori ai Republicii Moldova, in conditiile in care deja peste 100.000 de moldoveni detin pasapoarte romanesti, portalul mentionat sustine ca "respectiva situatie are legatura directa si cu Ucraina, intrucat locuitorii ucraineni din regiunile Odesa si Cernauti sunt implicati deja intr-un proces similar". Desi nu exista statistici oficiale, numarul ucrainenilor care au obtinut deja cetatenia Romaniei ar depasi cifra de 10.000, scrie site-ul citat.

Situatia ar putea lua o turnura serioasa in viitor, considera ziaristii ucraineni, dand ca exemplu conflictul din vara anului 2008 din Georgia, cand Rusia a sarit in "apararea integritatii fizice a cetatenilor sai" dupa ce ani de zile impartise pasapoarte rusesti locuitorilor din teritoriile separatiste Abhazia si Osetia de Sud. Comentariul critica faptul ca diplomatia Kievului nu protesteaza mai energic impotriva acestor "tentative din partea Romaniei" si se rezuma doar la a-si "exprima ingrijorarea" , in timp ce Romania refuza sa semneze cu Ucraina un acord bilateral privind prevenirea cazurilor de dubla cetatenie.

Fiind membra a Uniunii Europene, Romania poate sa conteze pe un sprijin divers din partea Europei impotriva Ucrainei, considera ziaristii de la Finzah.com.ua, intrucat, in opinia lor, functionarii europeni "s-au saturat deja" de instabilitatea politica permanentizata din Ucraina. Totusi, ei remarca faptul ca intentia Bucurestiului de a accelera acordarea cetateniei romane pentru moldoveni nu a fost primita cu prea mult entuziasm in Europa.

Ziaristii ucraineni isi exprima in acelasi timp surprinderea in legatura cu faptul ca, in timp ce Romania incearca sa simplifice acordarea cetateniei romane, Rada Suprema (parlamentul unicameral de la Kiev) intentioneaza sa restrictioneze oferirea cetateniei ucrainene reprezentantilor altor tari. In particular, intr-un proiect de lege aflat in prezent in dezbaterea Radei printre motivele care pot duce la pierderea cetateniei ucrainene se mentioneaza si detinerea dublei cetatenii. Sanctiunile preconizate pentru ucrainenii cu dubla cetatenie sunt destul de severe, mergand pana la cinci ani de inchisoare si o amenda de 10 salarii minime neimpozabile. Proiectul respectiv urmeaza sa fie aprobat in curand.

Concluzia ziaristilor ucraineni este ca, in prezent, Ucraina pierde pe toate fronturile in competitia cu Romania, precum si cu toate tarile vecine."Lipsa de coeziune a fortelor politice din Ucraina permite oricui nu ii este lene sa umileasca Ucraina", considera ei.

Niciun comentariu: