Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Dezvaluiri Socante despre pasagerii cursei Air France 447

19 dintre pasagerii avionului care a disparut deasupra Atlanticului au primit biletele de calatorie ca recompensa pentru performanta in cadrul firmei
la care lucrau. Acestia erau de nationalitate franceza si isi petrecusera vacanta la Rio, insa drumul spre casa
le-a fost fatal.

Zece francezi care se aflau la bordul Airbus-ului Air France 447 disparut deasupra Atlanticului primisera de la compania
unde lucrau, in urma unei tombole care premia performantele la serviciu, excursii cadou
la Rio, pentru ca se numarau printre cei mai buni angajati. Noua dintre ei si-au luat si sotiile cu ei ca sa se bucure din plin de excursia gratuita, insa finalul a fost tragic. Printre cele 228 de persoane care se aflau in avion s-au numarat: un cuplu de britanici care se intorcea din luna de miere, un barbat care isi serba ziua de nastere chiar in ziua in care aeronava franceza a disparut de pe radare si o femeie care supravietuise, in urma cu doar cateva luni, unui atac cerebral. Un stomatolog britanic, care se intorcea din Brazilia, unde fusese sa le prezinte parintilor sai pe cea cu care avea sa se casatoreasca, n-a mai apucat sa-si duca iubita la altar. Viata tuturor celor 228 de oameni a fost curmata dramatic, cauzele catastrofei aviatice fiind deocamdata necunoscute.
A fost atac terorist?

Ministrul brazilian al Apararii, Nolson Jobim, a confirmat ca ramasitele descoperite in ocean, in largul coastelor Braziliei, apartin epavei avionului Air France si ca nu au fost gasiti supravietuitori. Echipele de salvare au gasit sute de bucati de metal si resturi de scaune. Interesant este ca, la data de 27 mai, cu o zi inainte de tragedie, autoritatile aeroportuare braziliene amanasera decolarea unei alte curse Air France, cu destinatia Paris, dupa ce se primise o amenintare telefonica cu bomba. Autoritatile nu exclud nicio pista in achetarea tragediei. "Nu excludem nici varianta unui atac terorist", a declarat ministrul Apararii franceze, Herve Morin.
Au aprins lumanari in memoria Violetei

Profesorii si colegii Violetei Bajenaru Declerck, buzoianca aflata la bordul navei prabusite in Atlantic, au organizat ieri o reuniune in amintirea tinerei. Toti si-au amintit-o pe fosta lor colega si eleva si au tinut un moment de reculegere. Profesorii spun ca promotia 1994, din care a facut parte si tanara disparuta, a fost una dintre cele mai bune si ca sunt mandri ca Violeta a urmat cursurile liceului buzoian. Ea nu a participat la intalnirea de zece ani, organizata in 2004, dar toti stiau ca este cadru universitar la ?ole de Bois din Nantes. De altfel, ea era casatorita cu un francez si locuia la Nantes. Nunta a tinut sa o faca in Romania, la Buzau, alaturi de familie si prieteni.

Niciun comentariu: